hänger

sitter i cafet och äter godis, väntar på ebba som slutar halv fyra.. sen ska vi fika o lite så. ikväll ska jag till Åsa och knäcka tillbaka min rygg.. usch!
hörs seeeen.


kvällsmys

denna gjorde min kväll.


ögongodis


citat

"best friends are like diamonds, precious and rare. false friends are like leaves, found everywhere."


mot skolan, inga lektioner idag! göttttt

img_9704 (MMS)

mot skolan, inga lektioner idag! göttttt


åt helvete

ligger just nu i sängen, kollar idol, sporten & lite annan skit med mammi & pappi. pappi kom hem idag efter ha varit borta i en vecka i österrike, saknar honom.. fick också en parfym av honom, jippie!
men jaja. skulle spelat match idag, men har fått en låsning i ryggen eller liknande, har så J Ä V L A ont. ätit ca 6 värktabletter idag.. så stod över matchen idag & även imorgon i skolan.
livet suger.
godnatt


helgeen

hallihallååå

precis hoppat under täcket, tänkte berätta om helgen.

i fredags va kusinerna här och deras mamma, vi hade bara myskväll med dem. utan killar, höhö. har alltid så jävla kul, man har ont i magen efter en sån kväll för vi skrattar så mycket, bara för underbara. sen när dom åkte hem så gick jag till johanna, så sov jag där med henne, clara och annie, super mysigt. riktigt kul att träffa annie igen också!

lördags så vaknade jag ju hos joahnna och vi kollade lite idol, sen drog jag hem och då stack vi till åsa lite senare på eftermiddagen för att träffa farmor o farfar som har kommit ner från stockholm för att fira pappa, men han är bortrest, hehe. men vi hade trevligt iallafall. sen sov pinnen hos mig som jag skrev tidigare, super mysigt. som vanligt!

sen idag så vaknade vi vid elva, åt, pluggade lite och sen drog på match, sista seriematchen, vann med 4-0 så slutade två, damernas serie då! men med mitt lag, 96orna så kommer vi också komma två och det är riktigt bra för det är göteborgserien, så vi är nöjda!

nu taggar jag skola... fy. men imorgon så ska vi bara ha data dag typ så det är rätt chill..
träning i skolan & i klubben imorgon.. suger!

ha det bra



dags att dra sig mot åsa för släktkalas fö...

img_9117 (MMS)

dags att dra sig mot åsa för släktkalas för pappa.. men han är bortrest, så åker mest dit för att träffa farmor & farfar som bor i stockholm. ikväll blir det mys med pinnen, saknar henne.  hörs senare, pusshej!


Ni gjorde min kväll, världensbästa kusiner.

img_7335 (MMS)

Ni gjorde min kväll, världensbästa kusiner.


vintern 10. älska!

min kärlek till skidor, går inte att beskriva! ÄLSKA

skoldator

heejsaan.

kom precis hem efter skitgo skoldag, egentligen är det inte så go, men idag hade vi vikarie på alla lektioner, så det va as GÖTT. det innebar att vi satt med nyadatorerna varje lektion och bara chilla, as gött!

imorgon väntar en lång dag, fredag är sämsta skoldagen på hela veckan, börjar 08:25 och slutar 15:50.. med typ åtta lektioner. kanske ska dra vid ett, beror på lite.. hoppas det blir så!

ikväll är det träning, så nu ska jag göra iordning lite mat och plugga..

hörs senare


anderas wijk <3



ny jacka, wihoo!

img_6125 (MMS)

ny jacka, wihoo!


GODNATT!

img_7330 (MMS)

GODNATT!


studiedaaaag

studiedag idag, så himla göööött. behöver det efter en helg med två matcher, en vinst och en oavgjord. grymt kul!

nu sitter jag i sängen med en feeeet frukost och lyssnar på musik, ska snart sätta mig och plugga lite.. sen ska jag nog träffa johanna och kanske clara, sen träning ikväll. så ser min dag ut.

imorgon får vi äntligen våra skoldatorer.. skulle fått dem för två veckor sen men nej då ta det tydligen fel på alla, så dom va tvugna att skicka tillbaka dom, men nu är det äntligen dags! ska bli as götttt, bara sitta med facebook hela lektionerna, nej men lite kanske.. hehe

nu ska jag plugga & sen duscha'

ha det brao


överglad tjej i sommras..

inspiration

linne, byxor - h&m

skor - palladium

halsduk, plånbok - gina tricot


fotboll

hallooojsan!

har inte bloggat på ett tag som ni märkt, men har bara inte haft tid eller ork, tränat mycket denna veckan och även en del matcher har det varit och kommer bli i helgen, men det kan vara kul det också. match i onsdags, då vi vann med 6-0, match idag då vi vann med 4-1, grym spelat idag!

imorgon åker jag till Örebro och spelar två matcher, sover även där.

veckan har varit seeeg i skolan, allt går bara så onödigt långsamt..
hörs antingen när jag är hemma eller under helgen.
ha det bra


inga bilder på mamis dator. men bild på laget sen någon vecka sedan, grym kväll!



9/11 - 10 årsen

För exakt 10 år sen idag så kapades fyra plan, tre av dom nådde sitt mål men ett av dom krashade och alla i människor i de fyra planen miste sina liv. Folk hoppade från dom högsta våningarna av WTC av ren panik och man kan inte ens föreställa sig hur det måste ha känns att vara på planen som blev kapade eller för de som befann sig på WTC. Upp till 3000 människor miste sina liv. Starka känslor över hela världen idag.

Idag i New York lästes alla namn upp på dom som dog 9 september 2001.

11 september 2001-dagen som förändrade världen.












bilder från google.

en tyst minut för alla som dog i 9/11 för 10 år sedan idag!

slut på helg

hann inte blogga igår, i lördags va jag först och kollade på damernas match med sis på löstadalen dom vann med 5-0 tror jag om jag minns rätt, hehe.. sen kom mina två kusiner så va dom här till kvälleen, super mysigt!

lördagkvällen spänderarde jag med clara & linn, världensbästa tjejer. hade hur mysigt som helst!

nu har jag precis käkat taccoooos med min familj, förlorade matchen, men det va rätt väntat.. dom är jätteduktigt, vi gjorde en helt okej match, bra första halvlek iallafall!

taggad för skola? nej
taggad för idol ikväll? JA
som sagt, snart dags för idol, det gör söndagen mycket bättre

ha det bra




go kväll

halloooj.

nu har gästerna åkt, haft en skit kul kväll, älskar den familjen, så jävla underbar.
skulle sovit hos pinnen inatt, men det blev försent, så får ta den en annan gång, så snart som möjligt, miss that.

imorgon ska jag träffa clara, wooohooo. det va på tiden, äntligen!

har verkligen ingenting att blogga om nu för tiden, så bloggar mer när det har hänt något kul.

ha det bra


my girl ♥!

kräftskiva på gång, hörs ikväll!

img_7783 (MMS)

kräftskiva på gång, hörs ikväll!


inte lika gött längre

är ensam hemma med sis som jag skrev innan, men hon har gått o lagt sig för hon börjar tidigt imorgon. jag är as mördrädd så jag vet inte vad jag ska ta mig till, men precis nu ringde pinnen då blev allt genast mycket bättre..

har inte träffat clarafia på några dagar nu, så saknar henne väldigt mycket. hon har också blivit sjuk, krya på dig gosi.

orkar inte blogga mer idag, skit tråkiga inlägg idag men imorgon kommer nog roligare

ha det bra


ÄLSKAR bilden & tjejen såklart.

sjukling-ar

fortfarande sjuk. orkar typ inte uppdatera.. ligger just nu i sängen efter att ha ätit lunch, snackar med mina fina kusin erika. saknar henne en del!
missar träningen idag.. pinnen vill att jag kommer ner och tittar med henne, men vet inte om jag orkar de, är jätteslö och jag vill bara hålla mig varm för att bli frisk så snart som möjligt, viktig match på söndag & imorgon kväll ska vi på kräftskiva till dom bästa, så då måste jag va frissssk, fast dit åker jag även om jag är sjuk. men får se om jag drar mig ner, kanskeee

ikväll är jag ensam hemma med min stora syster & hennes pojkvän, GÖTT!

uppdaterar mer ikväll, om något roligt också.

pusss.
kretaaaaaa ♥

i want back


Kroatien 09


Kroatien 10


kreta 11 första resan med världens bästa kusiner, glömmer aldrig
hur jävla bra vi hade de. detta görs om nästa år!
Italien 11



sjuuk

hallåådär!

ligger i sängen just nu, ont i halsen som in i.. och rätt så hög feber och helt yr. spelade match igår, och jag visste att jag inte va helt frisk men ville ändå ställa upp, det va nog inte så smart, men vi vann iallafall med 4-2 mot tölö! från min sida gjorde jag en skit match.. jaja gött med vinst iallafall.


bild från i förrgååår..

smyckeen

http://www.jfr.se/?XBLG=05cdefef58ef3cf240e162bd2455cafb
skitsnygga smycken verkligen!

vinst

hemma från matchen nu, vann med 6-0, skit kul. spelade stuntals riktigt bra!
eftersom jag har haft väldigt ont i halsen oså nu några dagar så är min röst helt borta.. hoppas att den kommer tillbaka snart. ikväll kanske jag ska sova hos pinnen, mamma o pappa vill att jag sover hemma för jag är fortfarande inte riktigt fisk.. men ska tjata lite till plus att mamma säger att jag ska va hemma från skola imorgon, men det tänker jag verkligen inte, så får se!

tråkigt inlägg.. yes


gammal bild på laget, några som är med här spelar inte ens längre

Sitter på rydet & ska kolla på mitt som sk...

img_7603 (MMS)

Sitter på rydet & ska kolla på mitt som ska spela. Hoppas dom vinner, skriver efter matchen!  puss


höstoutfit

tröja väska skärp - H&M

örhänge jeans halsduk - Gina Tricot

skor - PrimeBoots


seeegt

blivit en heeel dag i sängen idag, gör allt för att bli frisk. ingen match imorgon.. men ska ner och kolla såklart, om jag orkar, men det tror jag nog, så sjuk är jag inte.
fick precis reda på att pinnen o dom vann med 6-2, grym ju. kul för dem!!

ska kolla film med mamma, pappa o emelie nu, mys! imorgon hoppas jag att få träffa pinnen på kvällen, om jag inte har ont i halsen såklart, ska inte smitta henne,
men vill verkligen träffa henne


storasyster <3

Dag 02 - En sak jag ångrar

Det är mycket jag ångrar, kan inte direkt hitta något speciellt, jo en sak. Men den tar jag verkligen upp här, verkligen ingen som vet, inte ens mamma o pappa. Inte ens mina två bästa vänner som jag säger allt till, säger mer till dem än vad jag gör till päronen, men det kanske är rätt självklart.

Men en sak kan jag ta upp det är när jag vi skulle till Italien i sommras så ville jag verkligen inte åka, men tänkte att jag klarar nog av att vara borta i 2 veckor. En sak va att jag inte hade träffat min pinne på två veckor innan de så va jobbigt att va borta fyra veckor ifrån henne, hon kom hem samma dag som jag åkte. Men så åkte vi, först till Österrike och va där i 4 dagar för pappa jobbar alltid där när vi reser åt det håller liksom. Sen vidare till Italien, jag längtade hem HELA tiden, det ända jag tänkte på va att jag ville va hemma, allt som hände hemma, hur bra alla hade det som va hemma osv, samma för min syster. Sen va vi i Italien i fyra dagar och då hade jag och Carro tjatat varje dag att vi ville hem oså.. Sen efter fyra och en halv dag där nere så började vi hemresan och så åkte vi hem på en dag. Va hemma dagen efter asså, va hur skönt som helst. Men sen två dagar senare ångrade jag som fan och saknade allt där nere, ville bara tillbaka. Såklart man vill vara med sina allra bästa vänner hela tiden, men tänk hur mycket tid man har spänderat med dem och hur mycket man kommer göra när man kommer hem. Så tänkte inte jag, jag och min syster gjorde misstaget.

haha detta är en sak jag ångrar starkt, sen finns det massvis mer jag ångrar såklart!


carro & jag

italien 2011

godmoooorgon

gooodmorgon!

precis vaknat med en jävla halsont fortfarande.. brukar sova till typ 10-11 på helgerna, men nu vaknade jag vid åtta..
nu sitter dom på bussen påväg till Linköping, där jag skulle varit.. buhu
som sagt, hoppas på en ny chans snart. Nu kom min kusin ner till mitt rum också, hon sover på loftet för hon inte ska bli smittad, smart av henne. Idag ska vi bara kolla friidrott och ta det lugnt hela dagen samt kvällen, vill bli frsik så snart som möjligt!!

Första helgen jag inte är med clara.. känns jobbigt. saknar henne!

nu ska jag fixa lite te oså.

ha det bra.




Dag 01 - Hur jag ser ut en vanlig dag.

Den här va lite konstig tycker jag. Jag ser la olika ut, men det jag alltid har är ju,
-kläder
-smink
-underkläder
-plattat hår
-skor

sen är det inte mycket mer, alltid olika från dag till dag.

hade ingen bra bild på datorn nu..
men här är en helt sjukt SNYGG tjej som klär sig as snyggt.
KENZA





kult

här kommer 28 saker om mig eller vad man säger.. har inte så mycket bättre för mig idag. kommer även bilder till varje dag!
Dag 01 - Hur jag ser ut en vanlig dag.
Dag 02 - En sak jag ångrar.
Dag 03 - Personer jag är lik enligt andra.
Dag 04 - Vad jag stoppar i munnen under en dag.
Dag 05 - Mina olika stilar genom åren.
Dag 06 - I min handväska.
Dag 07 - Vad jag vill göra i framtiden.
Dag 08 - Min syn på kärlek.
Dag 09 - Första gången jag dumpade någon/blev dumpad.
Dag 10 - Min första festival.
Dag 11 - Min första kyss.
Dag 12 - Min favoritlåt/band/artist.
Dag 13 - Det godaste jag vet.
Dag 14 - Mina snygghetstips.
Dag 15 - Min topp 10-lista över vad jag inte får missa här i livet.
Dag 16 - Mina pojkvänner sen den första.
Dag 17 - Vem jag helst skulle se ut som.
Dag 18 - Det pinsammaste jag har gjort.
Dag 19 - Mitt förhållande till mat.
Dag 20 - Det bästa YouTube-klippet.
Dag 21 - Mina vänner.
Dag 22 - Vad jag helst gör en helg.
Dag 23 - Mina tre favoriträtter.
Dag 24 - Mina tre finaste bilder.
Dag 25 - Min familj.
Dag 26 - Mina tre bästa party-trick.
Dag 27 - Vad jag gör för att försörja mig.
Dag 28 - En bra och en dålig egenskap.

sjuk

tjoohoo.

ligger just nu i min säng o kollar friidrott, åkte hem från skolan idag, ont i halsen, öronen o lite feber..
ikväll skulle jag egentligen hem till min grymma vän matilda falk, som har tjejmiddag för hon fyller år på söndag, så det suger verkligen. ännu värre är det att jag skulle åkt till Linköping med stadslaget imorgon för första gången.. så det får jag inte heller, jätte tråkigt verkligen, nu när jag äntligen fick chansen.. får hoppas på en ny chans snart igen! får bara önska dom lycka till.

så ikväll så ska jag bara ligga i sängen och gråta typ.

bloggen är inte riktigt klar än, men såhär får den vara så länge, hoppas det är okej.
tack så jättemycket världens finste vän, annie

nu ska jag ta en lite tupplur igen!
ha det bra.
this is mee

RSS 2.0